Totul despre papusile briosa Cupcake Surprise

Pastele vine cu oferte de nerefuzat pentru cei mici, mai ales pentru fetite. BebeNou va ofera unele dintre cele mai inovative jucarii de pe piata. Este vorba de papusile briosa Cupcake Surprise, de la Emco Toys.

Probabil ca va intrebati de ce sunt atat de speciale aceste produse? E simplu. Papusile briosa Cupcake au un caracter inovativ pe piata din Romania, nu doar prin prisma formei si versatilitatii lor, cat si prin parfumul asociat fiecarui produs in parte. Vorbim aici de 6 arome deosebite: capsuni, ciocolata, struguri, lamaie, vanilie si unt de arahide.

De asemenea, fetitele se pot juca si cu parul papusilor care este in trei nuante: blond, saten si roscat.

Cele 12 modele de papusi Cupcake Surprise au proprietati deosebite. In numai cateva secunde, se pot transforma din briosa in papusa. Procedeul este simplu.

Trebuie intoarsa invers partea de jos a briosei, care va deveni rochia papusii, in timp ce partea de sus va deveni o palarie sub forma de floare. Interesant este faptul ca palaria nu este fixa, ea poate fi data jos de pe cap.

Pe suprafata plana, jucaria isi va pastra stabilitatea si isi va pastra echilibrul atat sub forma de briosa, cat si sub forma de papusa. Este bine de stiut faptul ca aceste jucarii vor fi livrate sub forma de briose ambalate intr-un ambalaj transparent.

Pachetul va include si o perie de par. Faptul ca papusile briosa Cupcake Surprise sunt din ce in ce mai apreciate de catre fetite nu mai surprinde pe nimeni.

Acestea au aparut si in reclame pe cele mai indragite posturi TV de catre copii. Vorbim aici de Disney, Disney Junior, Minimax, Nickelodeon sau Cartoon Network.

Aceste jucarii au un mare avantaj: nu ii vor plictisi niciodata pe cei mici. Atunci cand o fetita se satura sa se joace cu papusa, se poate reorienta foarte usor.

Ca prin magie, papusa se transforma in briosa, iar fetitele pot incepe un nou joc: de-a cofetaria. Papusile Cupcake Surprise sunt de cea mai buna calitate.

Acestea sunt fabricate din plastic si silicon, fara nicio alta substanta chimica ce ar putea provoca neplaceri copilului.

Aceste produse sunt destinate, in special, copiilor cu varsta mai mare de trei ani si nu necesita baterii pentru functionare.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.