Cum sa alegi patutul potrivit pentru tine si copilasul tau

Inainte de a alege patutul pentru piticul tau trebuie sa tii cont de faptul ca va dormi in el pentru cel putin 3 ani.

De aceea trebuie sa investesti timp in alegerea lui si sa nu iei o decizie grabita.

Patutul pentru copil este mai mult decat un simplu pat.

Acolo bebelusul nostru isi va petrece orele dormind si isi va odihni corpul si mintea care este intr-o continua dezvoltare, dar este si locul unde isi va petrece numeroase ore interpretand si repetand sunetele invatate pe parcursul zilei.

De aceea, patutul nu este un element pe care sa-l cumparam fara macar o scurta analiza, ci este un produs important pe care trebuie sa-l achizitionam cu multa grija.

Pe langa faptul ca trebuie sa fie un element confortabil, cald, liber de elemente reci si de zgomote deranjante, trebuie sa fie comod si pentru parinti adica patutul trebuie sa aiba inaltimea suficienta pentru a putea ridica si aseza copiul de multe ori pe zi fara ca spatele parintilor sa aiba de suferit.

Alt factor este siguranta.

Aminteste-ti ca cel mic duce orice la gurita si face miscari bruste, de aceea nu trebuie sa aiba imprejur elemente libere si nici spatii dure care sa nu fie acoperite cu produse fine.  In plus, trebuie sa ne asiguram ca barele lateralele sunt bine fixate astfel incat cel mic sa nu se dea jos din pat.

Dimensiunea patutului este, de asemenea, un factor de luat in calcul. Independent de inaltimea copilului, acesta trebuie sa fie spatios, permitand miscari confortabile in timpul cresterii.

Pentru copiii mai mari, sunt ideale paturile cu diferite forme, in functie de gusturile prichindeilor.

Este important sa le cumparam unul care sa le placa deoarece se vor duce relaxati la somn, vor fi fericiti de ceea ce viata le ofera si vor avea parte de o lume magica.

Pentru fetite veti gasi potrivite patuturile in forma de masinuta cu un design deschis si culori placate, specific feminine, patuturi cu printese, Barbie, Mos Ene.

Pentru baietei veti putea achizitiona patuturi McQueen, SpiderMan, Fabrizio, Alfredo, Crocomobilul, Happy Bus, formula 1 si multe altele.

In acestea, copiii se vor simti relaxati si ocrotiti, vor avea un somn linistit, nu se vor plange ca a venit ora de dormit si vor putea trai o aventura, un basm.

Feedback-urile pe care le-am primit de la clientii care au cumparat aceste produse au fost excelente.

Acestia au fost multumiti de calitatea de care au dat dovada, de lunga functionalitate si, de asemenea, ne-au spus ca cei mici au fost foarte incantati si nu s-au mai plans cand a venit ora de somn.

Prin urmare, patuturile care invita copiii la somn reprezinta una dintre alegerile parintilor cu copilasi fericiti.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.