Patuturi pentru copii de gradinita / scoala

De curand am citit pe internet sintagma “Draga somnule , te uram cand eram copil, dar acum am descoperit ca iti port o dragoste sincera “ care, din punctul meu de vedere, reflecta 100% realitatea.

Cati dintre noi nu plangeam cand ne chemau parintii sau bunicii la somn sau cati dintre noi nu ne prefaceam ca dormim pana se intorceau la treburile lor, iar apoi fugeam la joaca?!

Ei bine, pe timpurile noastre nu exista atat de multa competitie intre producatori ,pe care, apropo, ii puteam numara pe degete, si nici atat de multa libertate in decizii, creativitate si alegeri.

Traind intr-un secol in care orice idee devine realitate, a aparut un “leac” si pentru copiii care au probleme cu somnul , mai ales cu cel de la amiaza. Solutia este una simpla si la un pret decent, as putea spune chiar mic, asta daca analizam avantajele pe termen lung.

Cu siguranta ati auzit de “patuturile de tineret, patuturile de scolari sau patuturile personaje” care aduc la viata personajul preferat al copilului dumneavostra si, mai mult decat atat, chiar ii fac companie, atat in timpul somnului, cat si cand e treaz.

Cine nu isi doreste sa paseasca pe taramul viselor de mana cu Alba ca Zapada, Mica Sirena, Cenusareasa, Minnie Mouse etc , sa se plimbe cu Trasura impreuna cu Printesele sau sa zboare pe spatele unei Buburuze si sa vada lumea?

Sa nu uitam de vitejii nostri care pot lupta alaturi de Ben Ten, SpiderMan, Bat Mobil etc, care pot face curse impreuna cu Turbo, Fulger, Jeff etc, sa salveze vieti impreuna cu ambulanta,politia, basculanta, motocicleta sau masina de pompieri, sau sa se plimbe cu cele mai bine cotate masini din lume: BMW, Chevrolete, Jeep etc.

Nu ne doream si noi, oare, cand eram micuti sa devenim super-eroi si sa salvam universul sau sa vina printul fermecat impreuna cu o armata de gaze dragalase care sa ne conduca pe taramul magic?

Astazi, copiii nostri au posibilitatea de a trai orice poveste doresc alaturi de personajul inimii lor. Cum?

Prin existenta unei game variate de patuturi, de la cele simple cu floricele colorate  pana la cele cu  super-eroi, masini si printese, iar pretul este potrivit pentru toate buzunarele, incepand de la 345 lei.

Patutul este recomandat copiilor intre 2 si 12 ani, contine banda de protectie si panouri laterale, evitand astfel accidente nedorite, iar materialul principal din care este confectionat este lemnul de pal cu o grosime de 18 mm.

In functie de modelul patului exista si alte avantaje pe langa cele sus mentionate, iar ceea ce conteaza cel mai mult este faptul ca cel/cea mic/a va avea un somn odihnitor si linistit.

In plus, daca cumva invadase patul parintilor, va dori sa doarma singur cu prietenul lui patutul favorit. Vezi aici noile modele!

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.