Recomandarea zilei – interfoane bebelusi / video monitor

Video interfon digital Secure Sight Hendhelda™ este recomandarea noastra pentru azi, unul din cele mai vandute interfoane / videofoane din Romania in ultimul an.

 

Video interfonul dispune de o calitate superioara a sunetului si reglaj pentru volum putand sa auzim chiar si respiratia copilui, avand o camera cu leduri infrarosu putem vedea activitatea bebelusului si in conditi de luminozitate scazuta, camera video poate fi pozitionata in diferite unghiuri astfel incat sa obtineti o imagine relevanta. Ecranul poate fi montat pe un trepied sau pe talie cu ajutorul dispozitivului inclus pentru o portabilitate maxima.

Video interfonul Secure Sight Hendheld este dotat cu un display color de 5 cu o luminozitate reglabila si cu leduri pentru avertizarea miscarilor (functia Sound Lightsa™), utila cand este folosit intr-o camera zgomotoasa.

Video interfonul functioneaza cu baterie tip acumulator cu o autonomie de 10 ore, insa pachetul contine si incarcator. Astfel ca atunci cand sunteti in apropierea unei prize puteti economisi acumulatorul.

Acest video interfon poate fi conectat prin portul usb la un televizor sau calculator pentru a putea reda imaginea transmisa.

Imaginati-va cum este sa va urmariti bebelusul live pe TV, cu fiecare tresarire, cu fiecare gangurire facuta in somn, chiar daca nu sunteti in acceasi camera, prin acest videofon sunteti permanent a€œimpreunaa€ cu bebelusul dvs.

Nu este indicat sa tinem aparatul in apropierea altor aparate electrice deoarece acestea pot interfera, in cazul in care apar situatii de mici interferente schimbati frecventa de functionare si ati rezolvat.

Acoperirea de 120 de m inseamna ca puteti locui la vila cu 1-2 etaje si sa va auziti copilul din camera lui chiar daca sunteti in curte la gratar.

Acest aparat este conform cu normele RTT si directive 1995/5/EC a Uniunii Europene.

Atentie! Videofoanele nu inlocuiesc supervizarea unui adult. Este esentiala verificarea periodica a bebelusului de catre un adult.

Pentru mai multe informatii, click aici!.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.