Topper pentru pat copii 160x80x2cm Spuma de memorie & Jacquard - MDC160802

MDC160802
265.00 lei
Disponibilitate: La comanda in 2-5 zile lucratoare
Brand: Mondo Carp
in stoc
  • Transport Gratuit > 299 lei
  • Pe loc banii inapoi
  • 14 de zile Retur
  • Livrare 24/48h Luni – Sambata
+
84
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri

Descriere

Topper Spuma de memorie & Jacquard pentru pat copii 160x80x2cm a fost creeat pentru a imbunatati calitatea somnului copilului dvs. Ideal pentru copii mai mari sau cei care nu vor sa mai doarma in patul lor caci patul parintilor "e mai moale si odihnitor".


Adaugat peste saltea topperul ofera un suport ferm si confortabil, care va ajuta copilul sa aiba o pozitie corecta in timpul somnului si sa se trezeasca mai odihnit.

Stratul ferm de care are nevoie este dat de salteaua pe care se aseaza topperul, suprafata solida orizontala menita sa sustina greutatea corpului intr-un plan cat mai drept. Aceasta pozitie este benefica sanatatii coloanei dvs. si remediaza de multe ori dureri vechi de spate. Cu cat suportul este mai ferm, cu atat spatele se sprijina mai uniform si tensiunea muschilor este eliberata, revenind treptat la starea naturala de aliniament si sanatate.

Stratul de spuma cu memorie (memory foam) ofera un mediu de amortizare si reuseste sa transforme suprafata intr-una confortabila, adecvata pentru orice pozitie de somn. Stratul de memorie e apreciat pentru calitatea lui de a imbratisa corpul mai ales in partile care apasa cu mai multa presiune in saltea, preluand tensiunile musculare.


Husa din jacquard, moale si catifelata.

Husa este detasabila, are fermoar pe doua parti, fiind usor de inlaturat si se poate spala la masina.


Topperul este produs in Romania, cu materiale locale in proportie de 80%, intr-o manufactura cu experienta de peste 20 de ani in productia de saltele pentru copii.


CARACTERISTICI GENERALE


Material Memory Foam (spuma de memorie)

Nivel fermitate: Medie/mica

Caracteristici cheie: Husa detasabila

Culoare Alb/Crem


DIMENSIUNI

Grosime (cm) 2 cm

Dimensiune (cm) 160 x 80 cm

Nici un review pana acum. Adaugă tu un review.

Lasa un review