Transport si Livrare

Bebe Nou - Bebe Nou Online Store S.R.L. (bebenou.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Livrare prin Curier - Oriunde in Romania, Livrare in 1-2 zile,  12.9 RON / comanda
  • Livrare gratuita la comenzi de peste 299 ron
  • Livrare produse categoriile Paturi Copii (2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani), Paturi tip masina, Patuturi Transformabile (colete cu numar mare de kg / volum mare) 50 lei, oriunde in Romania.
  • Livrare produse categoria Sifoniere Copii (colete grele, numar mare de kg / volum mare) 200 lei, oriunde in Romania.

Cum se preia comanda?

Comenzile se pot plasa pe site 24/7.

Ele se proceseaza in intervalul de lucru 09:00-18:00 Luni - Vineri, iar dvs primiti un email cu confirmarea comenzii dvs. Este posibil sa fiti contactata si telefonic pentru informatii suplimentare. Daca un produs nu mai este in stoc / este dar pe alta nuanta, se face la comanda, veti primi un email si un sms. In aceste cazuri comanda se livreaza doar dupa ce s-a definitivat comanda impreuna cu clientul (prin telefon sau email).

Cum se face livrarea?

Livram oriunde in Romania, prin Fan Courier sau Sameday.

Livrarea se face in sistem ramburs, prin curierat rapid (prin posta livram doar hainute, la cerere expresa). Coletul va fi expediat in 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Prin curierat e rapid, simplu, sigur si va este livrat direct acasa/la serviciu in 1-2 zile oriunde in Romania. Comenzile de pe rural sau orase mici sunt livrate in 1-3 zile lucratoare, in raport de distanta fata de punctele de lucru Fan Courier, Sameday.

Comenzile de produse disponibile cu precomanda sau stoc limitat

Comenzile ce contin produse disponibile cu precomanda vor fi confirmate dupa verificarea stocului sau a datei de import.

Pot beneficia de transport gratuit?

La comenzi de peste 299 Ron asiguram transport gratuit oriunde in tara. Exceptie fac produsele categoriile Paturi Copii, Paturi tip masina si Patuturi Transformabile - pentru care transportul costa 50 de lei pentru client, diferenta pana la costul real de transport (60-120 de lei) o acoperim noi. Exceptie fac si produsele din categoria Sifoniere Copii - pentru care transportul costa 200 de lei pentru client, diferenta pana la costul real de transport (240-300 de lei) o acoperim noi.

Cum se face plata?  

 Plata se face in sistem ramburs (se plateste la curier atunci cand se livreaza coletul).

Se poate face cu cardul, online, sigur si rapid prin Mobilpay Netopia (Plata online cu cardul integral sau in rate)

Daca folositi un card de rate, in pagina in care introduceti datele cardului pe masura ce introduceti numarul cardului acesta va fi recunoscut de platforma ca fiind un card de rate si se va afisa posibilitatea de a selecta numarul de rate.

Banca Transilvania = 2, 3, 4 Rate

Credit Europe Bank =  2, 3, 4  Rate

Alpha Bank = 2, 3, 4  Rate

Garanti Bank =  2, 3, 4 Rate

Oferim si posibilitatea platii prin transfer bancar (Ordin de Plata).


Se pot returna produsele?

Noi dorim ca un client sa revina la noi pe site. E important sa fiti multumit atunci cand cumparati produsele noastre. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna  in termen de 14 zile. Iar pentru hainute, avand in vedere ca multe sunt achizitionate pentru cadouri, aveti 30 de zile la dispozitie. 

Vanzarile on-line sunt supuse Ordonantei de Guvern OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Detalii cu privire la drepturile consumatorilor privind returul le regasiti in sectiunea Dreptul de retur din Termeni si conditii