Pat copii Fulger McQueen 2-12 ani cu sertar si saltea cadou - PC-P-MK- SRT-FLG-80

PC-P-MK- SRT-FLG-80
799.00 lei
Pret fara TVA: 671.43 RON
Disponibilitate: La comanda in 2-7 zile lucratoare
in stoc
+
  • Transport 32 de lei in Romania
  • Produs la comanda
  • Garantie 24 luni
  • Deschidere colet la livrare
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri

Descriere

Majoritatea copiilor sunt fascinati de personajul principal din filmul animat Cars (Fulger Mcqueen) si de aceea am venit in ajutorul parintilor ce au copii pana in 12 ani cu un patut confortabil pentru cei mici ce are un sertar pentru depozitare foarte spatios si o saltea cadou 160x80x6cm

Gama Produs:Start Fulger McQueen

Lungime: 164 cm

Latime: 86 cm

Inaltime: 60

Greutate: 60 Kg

Greutate suportata: 120 Kg

Culoare: alb

Pal melaminat 18 mm, imagini imprimate laminate, cant ABS de 2 mm, bordura pvc de protectie, blat din pal hidrofugat 18 mm, saltea cadou 160 x 80 x 6 cm..Garantie 2 ani. La acest model de pat (pat 2-12 ani cu sertar si cu saltea cadou de 6 cm) inaltimea la care doarme copilul este de 34 cm. Timp necesar montarii : 15-20 min.

Saltea 160 x 80 x 6 cm cadou, duritate medie. Sertarul este echipat cu sistem de ghidare si cu sistem de oprire. Patul contine kitul complet pentru montare ( accesorii si instructiuni).

Material : placa aglomerata din lemn (PAL) cu cant rotunjit pentru a preveni loviturile, iar imaginea aplicata pe panourile laterale este acoperita cu un film incolor, aplicat la cald.
Transport pentru aceste paturi (mai grele si mai voluminoase): 32 de lei - Oriunde in Romania
Patul se monteaza simplu, aveti in colet schita de montaj

Mi-a ajuns busit intr-un colt, nu l-am verificat desi am avut deschidere colet la livrare (m-a combinat curierul ca se grabeste). Cand am verificat si am vazut problema, am sunat si am vorbit cu un domn, i-am explicat situatia si mi-a cerut poza sa vada ce piesa e busita, mi-a facut a doua zi piesa pe banii lor si pe transportul lor. Profesionisti, recomand tuturor.
Totul in regula, recomand
10+ Pat Util, practic, rezistent. Copilul s-a indragostit de el din prima, i-am facut surpriza si l-a gasit montat cand a venit de la bunici. S-a respectat termenul comunicat initial.
Baietelul meu l-a indragit din prima. Este un pat foarte rezistent si salteaua cadou este de milioane.Recomand
I-am achizitionat celui de-al 2-lea baietel al meu acest pat si sunt foarte multumita de calitatea lui. Partea grea in toata povestea este ca acum si-a mutat locul de joaca in pat si cara toate jucariile acolo :))
Sertarul este spatios, e bine ca se poate monta pe ambele parti, mi-a fost frica ca unde voiam sa-l pun eu aveam loc doar pe o parte. Nu intrebasem initial, am vazut appoi in schita ca merge pe ambele parti. Recomand.
Patut de calitate, practic si rezistent ce a rezolvat problema jucariilor aruncate peste tot in camera prin spatiul de depozitare spatios cu care este dotat 10+ Recomand
Lasa un review