Aparat de aerosoli portabil si silentios Angel KidsCare KRSKC_angel

KRSKC_angel
234.84 lei
Disponibilitate: Indisponibil
Momentan Indisponibil
  • Transport Gratuit > 299 lei
  • Pe loc banii inapoi
  • 14 de zile Retur
  • Livrare 24/48h Luni – Sambata
15
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri

Descriere

Aparat de aerosoli portabil si silentios KidsCare Angel pentru copii si adulti. KidsCare Angel este silentios si dispune de cea mai noua tehnologie - mesh - care vaporizeaza medicamentul lichid datorita oscilatiilor rapide.
Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Angel este ideal pentru copii, deoarece acestia se pot speria usor de zgomotele facute de alte aparate de aerosoli precum cele cu piston. KidsCare Angel poate fi utilizat atat la adulti cat si la copii.
Avand o greutate de numai 115 grame cu baterii/acumulatori inclusi si o autonomie de aproximativ 120 minute aparatul de aerosoli Angel poate fi folosit atat acasa cat si in plimbari sau vacante.
Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Angel este ideal pentru tratarea afectiunilor respiratorii: tulburari pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergii si raceli, atenueaza durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, atenueaza stimulii ce produc tusea si faciliteaza expectorarea.
Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Angel transforma medicamentul lichid intr-un nor fin cu microparticule cu marimea medie de 2.5 μm. Aceste particule patrund in profunzime in caile respiratorii asigurand un tratament corect si eficient.
Aparatul functioneaza cu ajutorul acumulatorilor interni inclusi (de litiu), de 4.8V ce se pot reincarca cu ajutorul unui adaptor de 5.0V de la telefonul mobil sau cel achizitionat separat. Prevazut cu functie de oprire automata dupa aproximativ 10 minute de utilizare.
Pachetul contine:

    Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Angel
    Masca pentru copii
    Dispozitiv pentru gura
    Cutia de depozitare
    Cablu de incarcare USB
    Capac pentru protectia cupei pentru medicamente
    Manual de utilizare in limba romana.

Detalii tehnnice Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Angel:

    aparatul de aerosoli functioneaza cu ajutorul tehnologiei mesh
    marimea medie a particulelor 2.5 ± 30% μm
    capacitatea cupei de medicament este 6 ml
    capacitatea de nebulizare 0.35 ml/min
    dimensiune 37.6mm(L)×37.6mm(w)×97.7mm(H)
    greutate 115 grame (cu bateria inclusa)
    acumulatori litiu, ce se pot incarca cu ajutorul cablului USB.

Produs certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru "dispozitiv medical".
Aparatul de aerosoli KidsCare Angel este un dispozitiv medical, certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru "dispozitive medicale".

Cupa nebulizatoare beneficiaza de o perioada de 6 luni de garantie, deoarece este un consumabil iar deteriorarea ei depinde de solutiile folosite si modul de intretinere.
Corespunde legislatiei in vigoare privind compatibilitatea electromagnetica EMC si a fost realizat pentru aplicatii de uz casnic.
Aparat de aerosoli portabil si silentios Angel KidsCare KRSKC_angel

Nici un review pana acum. Adaugă tu un review.

Lasa un review

Marturii primite de la clienti (19.000+ reviews)