Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

VTECH Caruse muzical cu sunete si lumini - VRNVT61786

ProducatorVtechCod produsVRNVT61786Disponibilitate indisponibil
207.01 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

Descriere:

Acest produs este conceput pentru a va va linisti bebelusul asigurandu-i un somn linistit. Puteti folosi lampa de veghe, caruselul, proiectorul sau combinatii ale acestora. De asemenea, aveti posibilitatea sa alegeti melodii clasice, cantece de leagan, sunete din natura sau o combinatie ale acestora.

Lampa de veghe, puişorii de gâsca din plus si stelele proiectate pe tavan, îil vor fascina pe copil si ii vor trezi curiozitatea si interesul pentru lucrurile care il înconjoara. Daca bebelusul se trezeşte si incepe sa planga, dupa ce unitatea a intrat modul de asteptare (sleep mode),jucaria va reporni automat (datorita senzorului inclus ) ajutandu-l pe bebelus sa adoarma. Parintii pot alege dintr-o multitudine de optiuni varianta cea mai potrivita pentru copilul lor. Are trei module de timp: 3, 5 sau 10 minute. Reglarea volumului: prin invartirea butonului se poate alege intensitatea dorita.

  • Foloste 4 baterii R20 (D),neincluse.

Conţinutul pachetului

  • O jucarie Carusel muzical cu sunete si lumini care include: partea superioara (gatul gastii),partea inferioara (corpul gastii),3 pui de gasca de plus
  • Şurub de fixare ( compatibil doar pentru patut de lemn)
  • Un manual de instructiuni


Ce spun clientii despre VTECH Caruse muzical cu sunete si lumini - VRNVT61786

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

VTECH Caruse muzical cu sunete si lumini - VRNVT61786
Suna-ne
Contact