Magazinul BebeNou - BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L (bebenou.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs (cea mai frecventa). Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii (acasa sau la serviciu). In cazul livrarii produselor de catre firma de curierat, plata contravalorii rambursului se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)
Dupa plasarea comenzii, veti primi informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata la adresa de email contact@bebenou.ro, pentru a nu astepta incasarea banilor.

Plata online - prin PlatiOnline.eu
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesatorul de plati PlatiOnline.eu, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele bebenou.ro.

 

*Plata in 3 rate - StarBT

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe bebenou.ro si beneficiezi de 3 rate si termen de rambursare.

 Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Flying Blue Classic, Flying Blue Premium, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium

*Prin card de credit emis de Alpha Bank 

“Optiunea de plata in 5 rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

·       Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

·       Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

·       Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

·       Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

·      

* De asemenea, pentru paturile cu cod PC facute la comanda oferim 3 rate pentru urmatoarele carduri de rate: CardAvantaj (Credit Europe Bank),Star BT (Banca Transilvania),Bonus Card (Garanti Bank) sau AlphaCard (Alpha Bank). Selectarea numarului de rate va aparea odata cu introducerea datelor cardului.