Tarc de joaca patrat pentru copii - MES025

MES025
320.00 lei
Disponibilitate: La comanda in 2-5 zile lucratoare
Brand: Mesterel
in stoc
  • Transport Gratuit > 299 lei
  • Pe loc banii inapoi
  • 14 de zile Retur
  • Livrare 24/48h Luni – Sambata
+
13
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri

Descriere

Tarcul de joaca este singurul loc, unde copilul dvs va sta nesupravegheat anumite perioade de timp.

Cea mai naturala si sigura alegere este tarcul din lemn recomandat de la 0 Luni la 2 Anisori, sau pana cand copilul dvs ajunge la o greutate de aproximativ 15 kg. Tarcul din lemn este fabricat in RomAnia de catre Mesterel cu drag pentru copilul tau.

Tarcul este un articol multifunctional,indeplinind 3 #"#">#loc de joaca, premergator si bariera de securitate. Copilasul tau va avea parte de cea mai mare distractie in timp ce isi va dezvolta abilitatile motrice si coordonarea miscarilor.

Tarcul este mesterit manual numai din lemn de fag (esenta tare). Astfel, copilul tau nu va respira urma de vapori toxici si se va juca in siguranta, ca in sanul naturii.

Gratie distantei dintre bare, inaltimii, muchiilor si colturilor rotunjite conform noilor reglementari Europene copilul dvs se va putea juca in deplina siguranta in tarcul Mesterel.

Tarcul de joaca patrat contine: 3 elemente de gard (65 cm * 90 cm) si 1 element de usa (65 cm * 90 cm).

In functie de imaginatia si necesitatile dvs tarcul din lemn Mesterel se poate modula in diferite forme sau poate fii folosit ca bariera de securitate L.#"#" http:="" www.mesterel.eu="" cumpara="" bariera-de-securitate-l-4621709"="">

Tarcul din lemn se poate modula in diferite forme sau poate fii folosit ca bariera de securitate XXL sau tarc dreptunghiular.

Tarcul se monteaza rapid cu ajutorul feroneriei incluse si pe baza instructiunilor de utilizare, iar cutia contine toate componentele necesare asamblarii.

Nici un review pana acum. Adaugă tu un review.

Lasa un review

Marturii primite de la clienti (19.000+ reviews)