Momentan puteti plasa comenzile doar online, nu suntem disponibili pentru comenzi telefonice. Va multumim pentru intelegere!!

1971 Project Helios Ps4 - VG90282

ProducatorMeridiem GamesCod produsVG90282Disponibilitate La comanda
234.82 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
1971 Project Helios PS4 este un produs lansat de Meridiem Games la data de 12.06.2020

1971 Project Helios este un joc de strategie, care combina tactici militare moderne de razboi si lupte stranse. Armele de foc si vehiculele sunt rare, conflictele si ostilitatile nu au luat sfarsit, iar frigul si inghetul teribil anihileaza prietenii si dusmanii din calea lor.

1971 Proiect Helios - Harta
Opt personaje trebuie sa-si uneasca fortele pentru o cauza comuna: gasesc un om de stiinta important rapit de o stratocratie masiva. De-a lungul drumului ei vor trebui sa evite atacurile, sa investigheze sediile militare si sa se infiltreze pe teritoriul unei secte religioase anti-tehnologice periculoase. Campania se afla intr-o lume inghetata, in care opt persoane - fiecare cu propriile probleme si interese - se alatura intr-un fel de alianta temporara, pentru a gasi o persoana anume: dr. Margaret Blythe. Pe urmele unde se afla, ei vor calatori si vor lupta umar pana la umar si, inevitabil, ii vor cunoaste pe ceilalti. In functie de unele decizii strategice si personale, veti ghida aceste personaje catre unul dintre cele trei finaluri posibile. 
 
1971 Proiect Helios - Master
Combaterea tactica: lupta impotriva a trei factiuni diferite, fiecare cu unitatile, strategia si avantajele sale unice.

Soldati, lunetisti, banditi alunecosi, cavaleri imuni la frig sunt pregatiti pentru orice. Studiati-va dusmanii, planificati-va orice miscare si adaptati-va la toate confruntarile!

Explorare: calatoriile prin diferite locatii, de la enclave militare la temnite medievale sunt la ordinea zilei. Acolo puteti cauta fulgor, echipamente noi pentru personajele dvs. si informatii despre lumea in care va aflati si factiunile cu care va confruntati.
Pe masura ce gasiti echipamente compatibile cu fiecare personaj, puteti debloca si actualiza noi abilitati si combinati-le pentru a face constructiile perfecte pentru strategia dvs.

Gestionarea resurselor:  utilizati tot fulgorul pe care il puteti gasi pentru a va descarca HP-ul, pentru a reduce scaderile de timp si a reanima unitatile cazute.

Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 16 ani
Ce spun clientii despre 1971 Project Helios Ps4 - VG90282

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

1971 Project Helios Ps4 - VG90282
Suna-ne Luni-Vineri 9-18
Contact