In perioada 4-9 decembrie se primesc comenzi doar online, nu si telefonic. Veti primi pe email statusul comenzii dvs.

Championship Manager 2007 Psp - VG14857

ProducatorEidosCod produsVG14857Disponibilitate La comanda
69.62 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Championship Manager 2007 Psp este un joc de tip sport lansat de Eidos in data de 5/5/2006, disponibil pentru Pc, PSP, PlayStation 2 si Xbox360.

Acum jocul contine echipe din 26 de tari, pe langa campionatele cu renume in lume mai sunt si campionatele din tarile mai modeste, dar care prezinta campionate interne profesioniste si aprige, menite sa te tina in suspans si cu emotii pana la finalul meciului si a campionatului.

Au fost adaugate si cateva categorii de ligi inferioare de exemplu: in Anglia sunt ligile Premiership, Championship, Liga intai, Liga a doua, Conferinta si doua ligi noi Conferinta de Nord si Conferinta de Sud. Jocul include acum toate competitiile din tarile incluse, si aici se refera in special la toate cupele nationale, ele fiind acum in numar total de 154 de competitii. Din 6000 de echipe de club, 3000 constituie numarul de echipe dintre care puteti alege sa le conduceti.

Fiecare jucator si personalul clubului: manageri, actionari, impresari etc. vor fi aceeasi din realitate iar data maxima la care se va inchide baza de date va fi la jumatatea lunii septembrie, ceea ce inseamna ca toate transferurile facute pana la acea data vor fi incluse. Scoutii vor putea fi trimisi sa caute jucatori in functie de propriile preferinte (stilul de joc, personalitate) dar rezultatele nu vor fi intotdeauna demne de luat in seama deoarece daca conduceti o echipa mica, scoutii nu vor fi prea buni, dar este valabila si reciproca. Si de asemenea scoutii pot efectua rapoarte despre stilul de joc al urmatoarelor adversare lucru care poate constitui un avantaj, optiune cu adevarat remarcanta a jocului.

Alta arie a jocului foarte bine aprofundata in Championship Manager 2007 este sistemul de antrenament care poate pune bazele unei echipe adevarate sau o poate distruge. Ordinele de antrenament pot fi individuale, in functie de aria care trebuie imbunatatita, de conditia fizica, sau pot fi pe portiuni de echipa:atac, aparare, mijloc, etc.. Dar daca nu doriti sa va bateti capul prea mult, exista si un sistem standard care va incerca sa tina fotbalistii in formele cele mai bune. O mana de ajutor vine din partea scurtarii timpului de procesare a evenimentelor si a celorlalte meciuri, timp care este desi scurtat poate fi folosit in a citi rapoarte despre cum evolueaza propria echipa si astfel managerii isi pot rezolva mai bine problemele pe care le au. In joc managerii isi pot sfatui jucatorii sa isi intimideze adversarii astfel incat sa primeasca cartonase galbene si chiar rosii, si de asemenea se pot isca si batai generale. Laudele, incurajarile sau criticile pot fi transmise inaintea meciului, la pauza sau dupa meci.Acestea poti fi abordate in 3 moduri: agresiv, pasiv si un echilibru intre cele 2. Discutiile pot fi facute la nivel de echipa sau individual si foarte interesant este ca discutiile individuale pot fi facute in privat sau de fata cu alti jucatori. A aduce laude echipei poate constitui un mod de a ridica moralul, dar oferindu-i unui jucator o lectie de umilire in public este foarte posibil sa iti ofere o revolta nedorita

 
Ce spun clientii despre Championship Manager 2007 Psp - VG14857

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Championship Manager 2007 Psp - VG14857
Suna-ne
Contact