Jucarii educationale Lasy Kids building Blocks 260 piese - ICC1

ProducatorBP ToysCod produsICC1Disponibilitate indisponibil
199.00 (-60%)
79.00 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

Jucarii pentru copii din categoria instrumentelor inspirational - educative si pentru a le usura dezvoltarea celor 3 coeficienti ? I.Q. (coeficientul de inteligenta),E.Q. (coeficientul emotional) si C.Q. (coeficientul de creativitate) - Lasykids building blocks? - BBN1

Prin joc si activitati copiii isi pot exprima gandurile. Lasy Kids Block ajuta la stimularea creativitatii si dezvoltarea intelectuala a copilului. Dati-i copilului sansa de a-si folosi mainile si creierul, prin aceste jucarii ii veti pune in evidenta potentialul nelimitat.

Varietate mare de combinatii si conexiuni logice : cele 6 laturi ale blocurilor in forma de H pot fi conectate in diverse variante, oferind copilului o gama variata pentru creatie, in ambele planuri (atat vertical cat si orizontal); marea majoritate a jucariilor de pe piata se combina pe o singura latura, limitand imaginatia si creativitatea.

Seturile de jucarii Lasykids includ roti , tevi de plastic si alte elemente de legatura ce maresc gama de combinatii si rezultate.

De asemenea materialul din care sunt facute nu se rup usor si pot fi folosite pentru mai multe generatii.

Varsta recomandata: 4 - 10 Ani.

Contine: 260 de piese.

De ce LasyKids?

Ca un copil care trece de varsta de trei Ani, el sau ea ar fi obisnuiti sa isi foloseasca creierul stang si, prin urmare, frecventa folosirii creierului drept al copilului ar scadea treptat si in cele din urma copilul va pierde capacitatile exceptionale ale creierului drept.

Tocmai de aceea noi trebuie sa luam masuri pentru consolidarea invatarii creierului drept al copilului cu scopul de a asigura balanta dezvoltarii dintre cele doua creiere. Tocmai de aceea copilul tau va fi capabil sa-si maximizeze potentialul creierului, astfel, facandu-l mai inteligent. Acesta este principiul fundamental al educatiei intregului creier.

Este dorinta tuturor parintilor din intreaga lume sa ofere cea mai buna crestere intelectuala pentru copiii lor. Totusi, cautarea unei simple, sistematice si afective cai de predare, care ar ajuta copiii sa-si dezvolte inteligenta si creativitatea, se dovedeste a fi una dificila. Acesta este momentul in care Lasykids isi face aparitia; am lucrat neobositi in dezvoltarea si formularea mai multor planuri eficiente de formare pentru copii, si prin solutii sistematice de formare ajutam parintii pentru a facilita balanta dezvoltarii ambelor creiere (drept si stang) ale copiilor.

Cum sa faci?

Planul de formare a creativitatii copiilor poate fi realizat prin jocul de baza al predarii. Acest lucru permite copiilor echilibrarea utilizarii si instruirea ambelor creiere in timp ce se distreaza jucandu-se.

Formarea poate fi impartita in 4 pasi majori:

  1. Invatarea utilizarii ambelor maini
  2. Imitarea modelelor din exemplele date
  3. Imbunatatirea modelelor pe care le-au creat
  4. Crearea de noi modele de la ceea ce au invatat

Printr-o indrumare adecvata pentru procesele lor de gandire, planul este conceput pentru a ajuta copiii sa-si consolideze abilitatile motorii, de observatie, imaginatie, perceptie si creativitate, si de a le usura dezvoltarea celor 3 coeficienti ? I.Q. (coeficientul de inteligenta),E.Q. (coeficientul emotional) si C.Q. (coeficientul de creativitate). Ajutand copiii sa-si dezvolte cei trei coeficienti (I.Q., E.Q. si C.Q.) noi putem activa eficient intregul lor potential si a le permite sa-si cultive diferite abilitati vitale.

Ce avem?

Lasykids building blocks sunt jucarii educative renumite pentru calitatea lor deosebita, varietatea de moduri si creativitate nelimitata. Originare din Europa, produsele noastre au fost distribuite si vandute peste tot in lume in mai bine de 20 de Ani, ca urmare a dezvoltarii potentialului celor 3 coeficienti, adoptat de catre numeroase institutii de invatamat din tara si strainatate.

Copiii pot folosi cel mai mic numar din Lasykids building blocks pentru a crea ceva semnificativ, ajutand astfel copiii sa-si materializeze creativitatea. Toate piesele si componentele din Lasykids building blocks sunt concepute pentru a fi cu usurinta combinate si dezasamblate in scopul de a ajuta copiii sa-si valorifice abilitatile motorii.

Lasykids lucreaza intotdeauna la dezvoltarea si elaborarea de programe de formare pentru copii. CompAnia a oferit solutii de predare cuprinzatoare si DVD-uri demonstrative pentru a prezenta training-ul de baza cu building blocks si, treptat, avanseaza cu mai mult rafinament pentru a incuraja copiii sa incerce si sa practice singuri folosirea building blocks, in timp ce isi exerseaza creierul sa gandeasca in acest proces. In momentul in care termina folosirea diferitelor modele building blocks in joc, intregul procesul va ajuta copiii sa construiasca increderea si sa isi imbunatateasca interesele lor in procesul de invatare si creativitate, permitandu-le sa experimenteze sentimental de realizare.

Daca sunteti un parinte in cauza, care vrea ce este mai bun pentru copilul lui, Lasykids building blocks este produsul adecvat pentru tine.

O gama variata de figurine ce pot fi create din piesele LasyKids, pe diverse nivele de dificultate, se pot descarca de aici.

Ce spun clientii despre Jucarii educationale Lasy Kids building Blocks 260 piese - ICC1
Cornel ConstantinPostat pe 15.11.2019

Eu le-am luat la pret intreg si au fost cam scumpe, dar merita, poti intr-adevar sa faci o multine de combinatii si tine copilul ocupat. Nu stiu cat e valabil asta cu EQ, IQ, bla bla...dar Vlad al meu are 2 ani si stam cateodata si cate o ora sa construim impreuna chestii, daca il tine ocupat e f ok.

Istoricul tau de navigare

Jucarii educationale Lasy Kids building Blocks 260 piese - ICC1
Suna-ne Luni-Vineri 9-18
Contact