Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Lego Dimensions Starter Pack Nintendo Wii U - VG49546

ProducatorWarner Bros. Interactive EntertainmentCod produsVG49546Disponibilitate La comanda
647.82 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

Se pare ca Warner Bros. Interactive Entertainment a urmarit cu atentie moda pornita de Activision cu seria Skylanders si continuata de Disney cu Disney Infinity si a hotarat sa i se alature. Astfel a luat nastere LEGO Dimensions, primul titlu de acest tip care va combina conceputul de joc video cu posibilitatea de a importa personaje si niveluri suplimentare prin intermediul unor jucarii fizice.

Toate acestea vor fi disponibile n cursul acestui an, alaturi de pachetul de baza

Mai mult, LEGO Dimensions este primul joc din aceasta serie care va reuni sub un singur acoperis mai multe universuri: DC Comics, Lord of The Rings, The LEGO Movie, The Wizard of Oz, LEGO Ninjago sau Back to the Future, precum si personajele aferente.

Astfel, pachetul de baza (Starter Pack) al jocului LEGO Dimensions va include urmatoarele:
  • LEGO Toy Pad (accesoriul prin intermediul caruia jucariile LEGO vor fi importate in joc)
  • piesele necesare pentru a costrui LEGO Gateway
  • trei mini-figurine LEGO (LEGO Batman din DC Comics, LEGO Gandalf din The Lord of the Rings si Wyldstyle din filmul The LEGO Movie),
  • Batmobilul, in versiune LEGO
     
 Guitar Hero Live
 
Pe langa jucariile incluse in acest Starter Pack, LEGO Dimensions va putea fi expandat prin viitoare Level Packs, Team Packs si Fun Packs, care vor aduce noi personaje, vehicule, unelte si gadget-uri, precum si misiuni si niveluri noi, alaturi de abilitati suplimentare pentru personaje. Dintre aceste pachete nu vor lipsi Back to the Future Level Pack (cu o figurina LEGO Marty McFly),LEGO Ninjago Team Pack (cu figurine Kai si Cole),trei Ninjago Fun Packs (cu figurine Jay, Nya si Zane),doua DC Comics Fun Packs (cu figurine Wonder Woman si Cyborg),trei The Lord of the Rings Fun Packs (cu figurine LEGO Gollum, LEGO Gimli si LEGO Legolas),patru The LEGO Movie Fun Packs (cu figurine Emmet, Bad Cop, Benny si Unikitty) si un The Wizard of Oz Fun Pack (cu figurina LEGO Wicked Witch of the West).
 

Guitar Hero Live


Toate acestea vor fi disponibile in cursul acestui an, alaturi de pachetul de baza LEGO Dimensions, care isi va face aparitia pe 29 septembrie 2015. LEGO Dimensions este dezvoltat de veteranii de la TT Games si va lansat pentru consolele Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 si Nintendo Wii U.

*Pe langa figurinele prezente in Starter Pack, pentru a debloca mai multe optiuni in joc, sunt necesare mai multe figurine care se achizioneaza separat.

Ce spun clientii despre Lego Dimensions Starter Pack Nintendo Wii U - VG49546

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Lego Dimensions Starter Pack Nintendo Wii U - VG49546
Suna-ne
Contact