Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Urban Chaos Riot Response Ps2 - VG43166

ProducatorEidosCod produsVG43166Disponibilitate La comanda
116.82 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Urban Chaos Riot Response Ps2 este un joc de tip first person shooter lansat de Eidos in data de 5/19/2006 disponibil pentru PlayStation 2.

Un val de crime matura orasul si nimeni nu este in siguranta; pentru a incerca sa remedieze situatia maiorul a ordonat stare de urgenta si a creat Echipa T-Zero din departamentul de politie. Aceasta echipa reprezinta cea mai experimentata echipa pentru combaterea crimei organizate din toate timpurile care foloseste ultima tehnologie in prinvinta dotarii si pot folosi orice procedeu si mijloc de lupta in numele dreptatii. In rolul lui Nick Masson, un fost ofiter in marina, acum mutat in T-Zero, jucatorii pleaca in misiune pentru a elimina diverse organizatii criminale care acum impanzesc orasul. Modul de vizualizare a FPS-ului pe care o foloseste jocul este cel in care jucatorii vor fii exact in toiul actiunii explozive. Cocktail-uri Molotov si mingii in flacari zboara din toate directiile, membrii ai gastilor criminale va surprind dupa ferestre bine ascunse si masini capcana explodeaza din locurile mai putin asteptate. Motorul de joc Havok reda toate acestea si mult mai multe in detalii uimitoare. Aditional misiunilor single player, jucatorii au posibilitatea de a intra online astfel putand sa ii ajute pe alti justitiari sa curete strazile.
Ce spun clientii despre Urban Chaos Riot Response Ps2 - VG43166

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Urban Chaos Riot Response Ps2 - VG43166
Suna-ne
Contact